InnoVentum är ett Malmöbaserat företag som fokuserar på att utveckla och kommersialisera miljövänliga, resurseffektiva och estetiskt tilltalande förnybara energilösningar: hybrid vind + sol, vindkraft och solpaneler.
 
För att kunna erbjuda miljövänliga produkter med minsta möjliga miljöpåverkan och med låg ljudnivå, producerar InnoVentum torn i trä istället för i stål. Våra unika konstruktioner innefattar toppmodern träteknik, smart funktionalitet och som är inspirerad av mästerverk och arkitektoniska landmärken. Våra installationer är ett välkommet tillskott till våra kunders trädgårdar samt i de allmänna utrymmena. Sedan 2011 har vi installerat våra lösningar i Europa och Asien: i Sverige, Frankrike, Nederländerna, Filippinerna och Sri Lanka. 
 
Vi har synts i mer än 60 internationella publikationer, deltagit i och organiserat flera spännande events (t.ex. Green Cities of Tomorrow, Green Vehicle Days och Wooden Tower Design Release Event i samarbete med Tesla), deltog i två Guinness rekord i e-mobility (Germany, Denmark) och byggt en Demo & Testsite för förnybar energi i Malmö (som du är välkommen att besöka!).
Om du vill kontakta oss, ta en titt på vår pressida.
 
Besök gärna vår sida Milstolpar för hela historien om InnoVentum.
 
För att hålla dig uppdaterad om vårt arbete, följ oss på Facebook (mest aktiv), Twitter, LinkedIn, Flickr, Instagram, YouTube.
 
BERÖM OCH STÖD FRÅN:
VÅRA SAMARBETSPARTNER: