InnoVentum erbjuder Off-Grid-systemdesign och implementering

I sin mest förenklade definition innebär "levande utanför nätet" att kopplas bort från det offentliga elnätet. Att leva utanför nätet är i sig inte tekniskt olagligt. Att producera din egen kraft är utanför nätet och helt lagligt.

 

Att leva utanför nätet kräver särskild hänsyn till strömkraven. Enligt varje projektspecifikation utformar och förmonterar vi off-grid-hybrid-vind- och solsystem för att tillhandahålla flexibla och kompatibla lösningar för din energioberoende.

 

Vanlig hybrid Off Grid-utrustning, inkluderar:

  • 48 Vdc-system utrustat med vindkraftverk, solmodul, laddningsregulator, likström / växelriktare från vår partner Studer och Victron och batteribank där vi har olika typer av teknik tillgängliga.
  • Bioeffektiva generatorer med hög effektivitet kan läggas till varje system för att ge en säkerhetskopia.
  • Lasthantering rekommenderas också i Off Grid-lösningen och detta är tillgängligt via vår partner, Teroc AB

Installerat Off Grid-system på Madagaskar, levererar grönt
och stabil energi till avlägset sjukhus


Tillämpningar

 

Elförsörjning i landsbygdsområden och avlägsna områden - Off-grid vind- och solsystem kan underlätta oberoende, långsiktig och hållbar elproduktion i landsbygden och avlägsna områden.

Strömförsörjning i områden med frekventa eluttag - Ett antal platser i utvecklingsstadier möter ofta strömavbrott på grund av fel i kraftöverföringen, vilket kan hämma företagens och offentliga institutioners verksamhet.

Solcellssystem utanför nätet kan tillhandahålla en ekonomisk och livskraftig långsiktig säkerhetslösning för att lösa problemen som uppstår under täta strömavbrott.

Off Grid för att säkerhetskopiera instabilt AC-nät i Kenya, inklusive litiumbatteriPlug & Play elektrisk skåp med Victron och Studer-utrustning

Victron-utrustning

Studer-utrustning


Off Grid Backup

Våra intelligenta kopplingsskåpslösningar kombinerar alla nödvändiga komponenter för en pålitlig strömförsörjning från nätet. På grund av en optimerad systemlayout och vårt smarta plug'n'play-koncept förenklas installationen kraftigt och garanterar en smidig start.

Ett integrerat systemövervaknings- och meddelandesystem stöder användaren under drift. Den standardiserade och väl dokumenterade layouten hjälper till att snabbt identifiera fel och korrigera dem vid service.

 


 

Intresserad av våra lösningar?

Kontakta oss